Organisasjonen Skrivelyst

Image with visual parallax effect

Organisasjonen Skrivelyst ble startet som en videreføring av sommerleiren, og en videreføring av skrivestedet Skrivebua.no.

Målet med organisasjonen er å skape et samfunn der alle som driver med skriving, av alle slag, skal kunne finne likesinnede, få dele sine tekster, og kanskje til og med bli sett av noen enda større enn oss?

Trykk på linkene for å lese mer om:
Vedtekter
Personvernerklæring
Kalendere

Møt styret 2017/2018

LEDER OG PR
Helén S. Johansen

Helén liker å spille TV-spill, lese og skrive. Det går for det meste i fantasy-sjangeren og hun skriver i hovedsak barne- og ungdomsbøker når hun skriver. Helén er utdannet barnevernspedagog og bor i Ulsteinvik, ikke så langt unna Ålesund.

NESTLEDER OG ØKONOMI
Sandra Mari Miller

Sandra har ansvar for økonomi for organisasjonen Skrivelyst i tillegg til å være forfatterkontakt på leir. Hun har som mål å møte 101 dalmatinere i løpet av livet, og hilser gjerne på alle andre hunder også.

HELSEANSVARLIG
Ida Katrine Røkenes Brekken

Livet til Ida består i stor grad av å komme på alle tingene hun skulle gjøre, men som hun har glemt. Det er heller ikke så uvanlig at hun spiller et eller annet videospill. Hun er lærerstudent med en lidenskap for musikk og språk, til tross for at hun til tider ikke kan snakke i det hele tatt. Drømmen er å ha minst syv hunder, samt sjokolade tilgjengelig til enhver tid.

Tillitsvalgt
Therese Flisnes Opskar

Therese bor i Ålesund. Hun fant ut om Skrivelyst i 2017 og deltok på Skrivelyst leir i 2018. Therese elsker å lese, og leser i gjennomsnitt flere bøker i uken. Hun liker også å skrive og hun har en stor lidenskap for andre kreative aktiviteter som puslespill, maling og fargelegging.

LEDER AV ARRANGØRKOMITEE
Nina Lily Nordskag

Nina liker å gå lange meningsløse turer, når tiden mellom studiene tillater det. For øyeblikket studerer hun medical science i Oxford, og drømmer seg bort i en aldeles magisk by. Siste bokprosjektet hun jobbet på var fantasy for ungdom, så det blir spennende å se om hun kommer noen vei før neste leir! I tillegg til å skrive er hun aktiv i kor og universitetets dansegruppe, så hun har nok å finne på!

VARA
Mika G Espeland

Mika kommer fra Skien, og lider av nærmest permanent skrivesperre, og magler fullstendig evnen til å skrive gode dikt. Det hindrer ham derimot ikke i å skrive over 20 stykker i løpet av et halvt døgn på leir. D&D og andre typer rollespill er en favoritt, og han går for øyeblikket på Teaterlinja ved Toppen Folkehøgskole.

VARA
Liv Christine Hoem

Liv Christine driver en blogg og engasjerer seg over mange forskjellige plan, men spesielt innen tekstskriving. Hun har fått tekstene sine utgitt ved en rekke anledninger og har vunnet flere diktkonkurranser.

Image with visual parallax effect