Samarbeidspartnere

Skrivelyst er åpen for samarbeid med enda flere partnere! Har du eller ditt team lyst til å samarbeide med oss? Kanskje dere har lyst til å sponse leiren eller organisasjonen med noe? Send oss gjerne en mail.

Portåsen

Portåsen har vi hatt sommerleiren de siste årene, og det blir alltid en flott leir i inspirerende omgivelser. Portåsens hjemmeside kan dere finne her:
http://www.portaasen.no/

Sircon

Sircon har vært utrolig snille og hjelpsomme i å sette opp skrivelyst.info og vår nye epost! De drifter og hjelper oss der vi trenger det. Sircon har virkelig vært en stor hjelp i å få Skrivelyst opp og frem! Sircon finner dere ved å trykke på logoen deres under!

Rema 1000

Rema 1000 Mjøndalen har vært utrolig snille og sponset masse mat til årets sommerleir! Fantastisk butikk med god Service!

Norli

Norli Moa i Ålesund har også sponset organisasjonen og sommerleiren med supre premier til deltakerene!

Coop Extra

Coop Extra Mjøndalen var fantastiske og sponset oss med Juice til sommerleiren 2018!

 

 

Kolon

Kolon forlag har vært så snille å sponse vår Julekalender 2018 med fantastiske premier! Trykk på overskriften for å komme til forlaget

Kolon er et skjønnlitterært forlag som gir ut romaner, noveller, dikt, skuespill, filmmanus, essays og antologier. De ble stiftet i 1995 og er et selvstendig forlag i Gyldendal Norsk Forlag

 

Juritzen Forlag

 

Juritzen forlag har vært så snille å sponse vår Julekalender 2018 med fantastiske premier!
Trykk på bildet for å komme til deres side!