Sommerleiren Skrivelyst

Image with visual parallax effect

For informasjon om fjorårets leir: Trykk her

Skrivelyst er en sommerleir for ungdom mellom 14 og 25 år som finner glede og interesse i å skrive, uavhengig av sjanger. Alle som har denne interessen for skriving og kreativ ytring er velkommen, enten drømmen er å gi ut en romanserie, arbeide innen journalisme, eller drive med det på hobbybasis.

De siste årene har Skrivelyst sin sommerleir foregått på Portåsen i Mjøndalen, som ligger like utenfor Drammen. Her møtes opp til 30 ungdommer en gang i året, i sommerens fineste måneder, for å dyrke en lidenskap og skape varige forbindelser med likesinnede.

Skrivelyst er selvsagt et rusfritt arrangement med nulltoleranse for bruk av rusmidler. Konsekvensen er hjemsendelse for den/dem det angår. Heldigvis er dette en regel vi aldri har hatt behov for å håndheve, og vi håper også på at det ikke vil bli noe problem på årets treff.

Den viktigste erfaringen arrangører og deltakere på Skrivelyst sine treff har gjort seg, er at ønsket om å treffe likesinnede og forbedre håndverket er stort. Dette er hoveddrivkraften i skrivetreffet, og så lenge dette er et ønske så er man velkommen, uansett hvem man er. Høres dette spennende ut? Ta gjerne kontakt!

Møt Arrangørene 2019

   LEDER
Nina Lily Nordskag

Nina liker å gå lange meningsløse turer, når tiden mellom studiene tillater det. For øyeblikket studerer hun medical science i Oxford, og drømmer seg bort i en aldeles magisk by. Siste bokprosjektet hun jobbet på var fantasy for ungdom, så det blir spennende å se om hun kommer noen vei før neste leir! I tillegg til å skrive er hun aktiv i kor og universitetets dansegruppe, så hun har nok å finne på!

NESTLEDER OG HELSE
Therese Flisnes Opskar

Therese bor i Ålesund. Hun fant ut om Skrivelyst i fjor og deltok på Skrivelyst leir i år. Therese elsker å lese, og leser i gjennomsnitt flere bøker i uken. Hun liker også å skrive og hun har en stor lidenskap for andre kreative aktiviteter som puslespill, maling og fargelegging.

 

PR
Helle Langmoen

Helle er ei super positiv jente som driver med tusen spennende ting på en gang! Hun driver blant annet youtube kanalen Sangfugl, og er kjempeopptatt av hunden sin. Helle leser mye, spesielt ungdomsbøker, og studerer bachelor i markedsføringsledelse på BI.

FORFATTERKONTAKT OG ØKONOMI
Sandra Mari Miller

Sandra har ansvar for økonomi for organisasjonen Skrivelyst i tillegg til å være forfatterkontakt på leir. Hun har som mål å møte 101 dalmatinere i løpet av livet, og hilser gjerne på alle andre hunder også.

TRIVSELSANSVARLIG
Mika G. Espeland

Mika kommer fra Skien, lider av nærmest permanent skrivesperre, og mangler fullstendig evnen til å skrive gode dikt. Det hindrer ham derimot ikke i å skrive over 20 stykker i løpet av et halvt døgn på leir. Teater er en lidenskap, og rollespill som DnD er en stor favoritt. Han har som vanlig flere prosjekter gående, som sjeldent blir skrevet på.