Sommerleir 2018

Velkommen til sommerleir 2.-5. August 2018!

Leiren foregår som tidligere år på Portåsen i Mjøndalen. Påmeldingsavgift for påmeldte er 350,- for dem som melder seg på innen 1. Mars. Påmeldte etter denne datoen vil måtte betale 500,- for å delta på treffet. Påmelding er bindende, og påmeldingsfristen er 1.juli!

Det er lagt opp til overnatting på Portåsen, så det er viktig at alle deltakere tar med seg liggeunderlag og sovepose. Pakkeliste finner du her!

Image with visual parallax effect

Det serveres tre måltider for dagene (frokost, lunsj og middag). Unntak er første og siste dagen; første dagen vil vi servere middag , mens siste dagen blir det frokost før vi bruker den resterende tiden på å vaske oss ut.

Info som pakkelister, planer for dagene, workshops og besøkende finnes her. Denne siden er passordbeskyttet, og passordet blir sendt ut til påmeldte når treffet nærmer seg.

Det kommer mange spennende workshops og planen oppdateres når treffet nærmer seg her på hjemmesiden, men vi kan allerede nå glede oss til besøk av Mikkel Bugge!

Mikkel Bugge debuterte med novellesamlingen Yttersider i 2007, før han i 2010 gav ut romanen Gå under jorda. Denne ble nominert til P2-lytternes romanpris og Ungdommens kritikerpris. Gå under jorda fikk også Havmannsprisen i 2011. I 2014 gav han ut novellesamlingen Tauet.