Alt-mulig-bok

Jeg har en bok – en bok jeg har båret på ganske lenge. En bok der jeg skriver inn om det har vært noe spesielt med dagene mine, eller om jeg har noen tanker og ideer som kan passe inn i en roman eller novelle, jeg skriver inn dikt, og jeg skriver inn drømmer. Det er tidvis langt mellom innlegg i boka, og tidvis gjerne flere om dagen.

I boka har jeg også lister med ting jeg skal huske å gjøre, bøker jeg ønsker å lese – ja egentlig er det en alt-mulig-bok. I desember begynte jeg for eksempel å skrive huskeliste i fht pakking – siden vi skal flytte i februar. Jeg begynte å skrive hva som burde blitt gjort når, hva jeg måtte huske å gjøre tidlig og hva som kunne vente til aller aller sist. I siden etter denne huskelisten skrev jeg ned en drøm jeg hadde. En drøm som ikke lenger gir mening, da ordene er skrevet midt på natten og jeg skrev ned bare det jeg trodde jeg trengte for å huske drømmen. Det lød omtrent slik: «Sitron, tanke, fly, Miami, Biff», hva slags drøm det kan ha vært aner jeg ikke, men det hørtes i alle fall ut som en god drøm!

Boka er ganske liten og passer i jakkelommene mine, det er inspirasjonsboka mi, så om jeg noen gang mangler inspirasjon til å skrive går jeg i denne boka og samler det.

For deg som ikke har en slik bok enda er det virkelig å anbefale!

-Helén

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.