Mellomrom

Workshop i Fantasy og verdensbygging!

Har du lagt merke til at Humlesnurr ikke sier «herregud», men «ved Merlins skjegg»? I Brandon Sandersons fantasynovelle Elantris er det «idos Domi» og i Siri Pettersens Ravneringene snakker man om «Odin». Når forfatteren har valgt å ikke vektlegge religion, eller å lage sin egen må det nye ord og uttrykk til. Hvordan kommer forfatterene fram til religionene? Dette og mye mer er tema når vi skal snakke om verdensbygging i fantasysjangeren.

Vi tar et dykk ned i våre favoritt fantasy-bøker og leter etter gode eksempler på interessante samfunn som har andre regler enn vårt eget. Workshopen blir en kombinasjon av skriveøvelser og lesing av utdrag fra fantasybøker. Vi samarbeider om å lage en ny verden som står i kontrast med vårt samfunn og dets struktur. Workshopen varer i tre timer og det blir en pause der vi koser oss med vafler og lett servering.

Vi gleder oss skikkelig til å dele våre favoritt-verdener med dere og bli inspirert til å skrive våre egne.

Vil du ha Mellomrom til ditt nærmiljø? Kontakt mellomrom@skrivelyst.info

Kjenner du på skrivelysten? Vi arrangerer workshop for ungdom på Vibes i Ålesund. Tema er fantasy og verdensbygging. Vi skal titte på utdrag fra populære fantasybøker og utvikle vår egen verden. Det blir servering av vafler i pausen.

Det er gratis å delta, arrangementet er for ungdom mellom 12 og 26 år. Send navn og alder til mellomrom@skrivelyst.info med emne «workshop» for å melde deg på.

Obs! Det er begrenset antall plasser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.