Topp 2018

Det nye året er så vidt begynt. Januar er allerede over. Alt vi skulle rekke å begynne på og alt vi ennå ikke har rukket å slutte med. Nyttårsforsett og drømmer. Hvor ble tiden av? I mitt hode føles det ut som om vi har kommet til sommerferien allerede. Hvertfall med tanke på arbeidsmengde og planer i 2019. Tiden fortsetter sin vandte gang, i sitt vandte tempo og vi er heldige passasjerer som så vidt greier å holde oss fast i de krappe svingene, nesten kollisjonene og unnamanøvrene.

Så åpner jeg dokumentet med oversikt over blogg-postene 2019 og ser til min store forskrekkelse at denne lørdagen er det mitt innlegg som skal postes. Nå? Virkelig?! Jeg som hadde god tid. Jeg fikser dette, sa jeg. Ingen problem. Vel, så var det tiden da…

I skrivende stund har jeg lukket hverdagen ute. Tent opp i peisen, funnet fram et varmt pledd og tent på noen stearinlys. Mobilen er i flymodus. En velfortjent og absolutt nødvendig pause. Tiden må vi leve med og tilpasse oss. Og jeg må lære meg å prioritere.

Over til det jeg skulle skrive et innlegg om.

Topp-liste på bøker vi la ut på Instagram i 2018. Jeg har scrollet meg gjennom instragram-postene og funnet følgende. Dette er de ti bøkene i 2018 som har flest «likes».

1. «Alle the letters I shoud have sent» – Rania Naim.

2. «Gruve 13» – Ørjan N. Karlsson.

3. «Eres el principe de todos mis palacios» – David Calvo.

4. «Flukten fra Syria» – Linn Kongsli Hillestad.

5. «The Handmaids Tale» – Margaret Atwood.

6. «Him» – Pierre Alex Jeanty.

7. «Codex» – Tom Egeland.

8. «You only love me when I’m suffering» – Jon Lupin.

9. «The Kite Runner» – Khaled Hosseini.

10. «The Crimes of Grindelwald» – J. K. Rowling

Jeg må tenke på tiden som flyr avsted uten meg og begynner derfor ikke å skrive om hver enkelt bok. Alt er allerede postet på Instagram og Facebook.

God lesing!

– Therese

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.