Mellomrom – I etterkant

Skrivelyst arrangerte i januar sin første Mellomrom. En workshop hvor vi dene gangen hadde temaet «Verdensbygging» – som var ledet av læreren Ida Katrine Røkenes Brekken. Hun har lagt ut sitt sammendrag av workshoppen i forrige lørdagsblogg, så om du ikke har sett denne enda – sjekk den! Mellomrom ble holdt i samarbeid med Ung i Ålesund på Vibes i – nettopp – Ålesund.

Vibes i Ålesund

I etterkant har vi et ønske om at Mellomrom – Fortsettelsen vil bli en tekstklubb, der man kan møtes og diskutere bøker, tekster man har skrevet, komme for å lese, ha noe varmt i koppen, skrive, utveksle ideer… ja det som har med tekst å gjøre.

Ida Katrine, vår workshopholder

De fleste på vårt arrangement i januar hadde ikke vært med på noe slikt tidligere, og kun et fåtall hadde hørt om Skrivelyst på forhånd. Vi spurte i ettertid hva som hadde vært det beste med Mellomrom workshopen og fikk blant annet dette til svar;

Jeg syntes det var veldig gøy å lære hvordan man kan bygge en ordentlig gjennomtenkt verden helt fra bunnen, siden det er noe jeg ikke helt visste hvordan man gjorde fra før

Thomas

Alt i alt, i kjølevannet av workshoppen, håper vi i Skrivelyst at vi har spredd litt skriveglede, tent en liten ild i de som kanskje satt litt fast, eller bare vært med på å skape et lite nettverk blant deltakerene våre. Har du lyst på Mellomrom i ditt distrikt?

Vi serverer vafler og frukt

Send oss en e-post til mellomrom@skrivelyst.info og fortell oss hvilke by du bor i, kanskje kommer det en Mellomrom workshop nær deg?

-Helén

Thomas og Therese med fokus på tekst

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.