Min Kindle-Samling

Del 1:

Å lese bøker, å drømme seg bort i en annen verden for en liten stund, er en av mine favoritt hobbyer. Jeg leser det meste. Og lite slår følelsen av å sitte en stille stund, gjerne med en kaffekopp, og bla i en fysisk bok. Men hverdagen har endret seg og det er ikke alltid jeg har tid til å sette meg ned eller mulighet til å finne en stille krok for meg selv. Et godt og langt billigere alternativ er “Kindle”. Jeg har appen lastet ned både på mobilen min og ipaden, og en konto på Amazon.com. Når jeg får et ledig øyeblikk har jeg bøkene mine tilgjengelig! En bonus er at jeg får lastet ned engelske og spansker bøker dagen de blir utgitt og må ikke vente på at boken blir sendt i posten. Det har ved et par anledninger gått utover nattesøvnen, men men… Jeg har etterhvert også koblet “kindle-appen” til norske nettsteder som selger e-bøker. Ofte er e-bøker billigere enn fysiske bøker og du har mulighet til å kjøpe en bok når det måtte passe og ha den tilgjengelig på appen.

Å skulle gå gjennom alle bøkene jeg har på Kindle-en min er en uoverkommelig oppgave. For jeg har kjøpt maaaangeee bøker! Jeg tør ikke nevne tallet høyt en gang, men det er mange… Vi snakker tresifret antall, hvor første tallet verken er 1, 2 eller 3…! Mange vil nok påstå at jeg trenger bok-rehab. Jeg deler bloggen inn i to deler og kommer til å dele et utvalg av bøker fra samlingen min. Noen bøker har jeg nok allerede delt på Facebook og Instagram, men jeg tror ikke det skader å dele igjen.

Bok 1: “The three o’clock the morning sessions” skrevet av Angie Martin. En samling poesi og korte historier om kjærlighet, sorg, livet mm

Bok 2: “The nectar of pain” skrevet av Najwa Zbian. En bok om poesi dedikert til medmennesker, som forfatteren selv innleder boken med.

Bok 3: “You only love me when I’m suffering” skrevet av Jon Lupin (The poetry bandit på Instagram). Denne boken er en av mine favoritter. Poesien er oppriktig og usminket på alle måter.

Bok 4: “Watercolor Words” skrevet av Topher Kearby. En nydelig samling av poesi og egenkomponerte tegninger og maleri. Forfatteren skriver om tema som hjertesorg, undring, kjærlighet og lykke.

Bok 5: “Between the lines – volumes of words unspoken” skrevet av Céline Zabad. En samling poesi som varierer i tema, lengde og følelser. Enda en av mine favoritter og en bok jeg også valgte å bestille i fysisk kopi til bokhyllen min!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.