Sandra svarer!

Hei, jeg heter Sandra og svarer på spørsmål annenhver søndag! Her kan du få svar på spørsmål om organisasjonen, leieren, skriving og annet du måtte lure på. Har du spørsmål til neste runde kan du sende de på messenger, til mailen vår skrivetreff@gmail.com, eller rett og slett kommentere de rett under innlegget. Husk å si i fra om du ønsker å være anonym.

I dag har vi samlet sammen et par spørsmål vi har fått de siste månedene; de som lurer skal få svar!

Hva startet Skrivelyst?
En gang i tiden fantes en nettside kalt Skrivebua.no, hvor ungdom kunne legge ut og kommentere tekster. Jeg kunne snakket i det vide og brede om gleden og nytten ved Skrivebua. Nettsiden finnes ikke lenger, men leiren de startet opp har vi (og tidligere arrangører) holdt gående med stor glede. Etter hvert endret vi navnet fra Skrivebualeir til Skrivelyst for å inkludere de som ønsket å komme på leir men som ikke hadde vært aktive på ”bua”.

Fun fact: medlemmer av Skrivebua kaller seg for «buabarn», og du finner de over hele Norge! Kanskje kjenner du noen som er et buabarn uten å være klar over det.

 

Hvordan kan jeg bli med på leiren?
Vi har utvidet påmeldingsfristen da vi har noen ledige plasser igjen, så bare å følge denne linken for informasjon og påmelding:
https://skrivelyst.info/nesteleir

 

Hva gjør arrangører?
En leirarrangør planlegger alt fra påmelding, workshops, mat, overnatting og sikkerhet, pluss alt annet leirrelevant som måtte dukke opp. Arrangørene gjør dette i tett dialog med organisasjonen Skrivelyst. En arrangør er også ansvarlig på leir, og er kontaktperson og crew under leieren.

Hvis du har lyst til å være arrangør neste år kan du sende mail med litt informasjon om deg selv til skrivetreff@gmail.com

 

Hva vil det si at det er blitt en organisasjon?
Som organisasjon håper vi å etterhvert kunne tilby mer i løpet av året enn kun leieren. En organisasjon har regler, rutiner og skal fremme medlemmene sine mål. Vi er fortsatt i startfasen, og håper etterhvert å kunne tilby mer og fremme skriveglede!

 

Vi skrives!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.