Utfordring nr 1.

Nå skal jeg gi meg selv en utfordring de to neste ukene. Grunnlaget for utfordringen er hvordan uka mi burde se ut versus hva som faktisk skjer.

Drømmebildet:
0800 – Stå opp. Koke te.
0815  –  Skriveøkt!
Matpause
Fortsette skriveøkten
1030 – Gå til jobb.

Det som faktisk skjer er at jeg for øyeblikket har seks forskjellige tidspunkt for når jeg starter jobb og derfor har null rutine. Utfordringen jeg skal gi meg selv er å stå opp en time tidligere hver dag for å skrive, ved unntak av de dagene jeg starter jobb 0800 og 0930. Jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg vet det ikke er realistisk. De dagene jeg starter tidlig skal jeg skrive en time når jeg kommer hjem.

Om du er som meg og skriver i hytt og gevær kan du bli med på utfordringen! Du kan legge utfordringen til det klokkeslettet du tror er mest realistisk for deg.

Jeg har ikke planlagt hva jeg skal bruke skrivetimen på, men jeg tenker å holde meg unna tekster jeg må skrive. Som bachelor, organisasjonsarbeid og liknende. Timen skal brukes til kreativitet jeg prokrastinerer fordi jeg føler på at jeg har annet viktigere arbeid.

Om to uker kommer jeg tilbake til hvordan prosjektet har gått. Hypotesen min er ikke egentlig optimistisk, men jeg skal late som for å lure meg selv og gå inn i utfordringen med friskt mot!
Innerst inne håper jeg at ved å gi meg selv tvungen kreativ tid påvirker det positivt andre viktige ting også.

Om du lurer på hvordan det går underveis kan du følge med på snapchat og instastory, og si gjerne i fra hvordan det går med skrivingen din også! Enten du blir med på utfordringen eller allerede har en god rutine.

Når på dagen setter du av tid til kreativitet? Kommer det naturlig, eller planlegger du?

– Sandra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.