Drømmen om boka

Drømmen om å være forfatter og drømmen om å kunne holde sin egen bok i handa, drømmen om å kunne leve av det å skrive, å kunne bruke hver eneste dag på å utvikle ideer. Finnes det noe bedre?

Samtidig er det ikke bare bare. Det er ikke bare bare å finne nye tanker og ideer, det er ikke Barr bare å kjempe med skriveblokken, så hvordan gjør man det? Hvordan finner man kun de beste bitene av det å være forfatter? Jeg har ingen av svarene, men jeg vet at for meg ville det vært vanskelig. Hvordan ville det vært for dere?

Jeg sliter mye, ofte med skrivesperre og gjerne over lengre tid. For øyeblikket har jeg fem påbegynte men ikke ferdige bøker/ideer. Halvparten av jobben er gjort, alt er planlagt, men det vanskelige, å skrive det , er enda noe jeg sliter med. Noe jeg virkelig sliter med. Eneste stunden jeg klarer å skrive er når jeg er på Skriveleir. Til gjengjeld skriver jeg ofte masse i tiden etter (og på) leir, før skrivesperre når meg igjen. Hvert år gleder jeg meg veldig til leir. Hvert år gleder jeg meg til inspirasjon, spennende mennesker og mange mennesker som finner glede i akkurat det samme jeg gjør!

– Helén

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.