En uke senere

Det er gått en uke siden siste kvelden på Skrivelyst 2018, det har vært – for meg – en uke midt i et mekka av inspirasjon. Etter leir dro jeg rett til Venezia, så dette blogginnlegget vil være en fin blanding av Skrivelyst 2018 og inspirasjon fra Venezia.

På etterskudd vil jeg kategorisere Skrivelyst 2018 som en av de beste sommerleirene jeg har vært med på – og ikke bare det, men også en av de best planlagte. Det har vært en fryd å få jobbe med dette årets arrangørkomite. Jeg er ufattelig stolt over leiren vi fikk til og all inspirasjonen det har ført til – i alle fall for meg! Jeg har kommet videre på to av mine bokprosjekter, og ikke minst begynt på en ny novelle om Magda og Gjertrud. Jeg har skrevet dikt, tenkt masse på de fantastiske tekstene etter høytlesningen, jeg har drømt opp nye karakterer og verdener, brukt skriveoppgaver på nytt og sitter igjen med så mye. Tusen takk til alle deltakere, arrangører og workshopholdere. Tusen takk til Portåsen for lån av det perfekte sted, til Sircon for vår supre webside, til Rema 1000 for masse masse mat, og til Nordli for supre premier! Uten dere ville ikke leiren blitt like bra og jeg håper å se dere alle igjen neste år.

Etter så mye inspirasjon skal det godt gjøres å finne mer, men Venezia leverte. Har ikke mye å si om Venezia, fordi det er en by som gjør det tom for ord, isteden vil jeg legge ut noen bilder, og gleder meg til å høre tekstene dere får ut av bildene! Kjører derfor en liten konkurranse! Skriv et dikt eller en liten tekst (Max 1500 ord) med inspirasjon fra sommerleiren eller bildene under og send det til Oss på skrivetreff@gmail.com. Siste sjanse til å sende inn bidrag er 15 september 2018.

– Helén

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.