Utfordring – 2.1

Vi prøver enda en utfordring, men denne gangen er det meg som skal prøve og ikke Sandra!

Mitt mål er minst like vanskelig – føler jeg selv i alle fall. Jeg sitter midt i organisasjonsarbeid, promotering, valpestell (bare så dere vet det klarer hun ikke skjønne at teppet er ikke stedet å tisse på) og jobb da så klart! Jeg er vanligvis oppe ganske tidlig med valpen, men sover når hun sover. Så blir mange spredte halvtimer rund omkring på dagen.

Det som er min utfordring til meg selv, og alle dere som ønsker å være med – Skrive 500 ord om dagen.

Sammenhengende eller ikke, bare 500 ord. 500 ord på en historie, en novelle, hva som helst. For alt jeg bryr meg kan det være 100 ord nok ganger til at det blir 500. Det er altså ikke så mye om hva jeg skriver, bare at jeg skriver. Kanskje de 500 ordene kan utvides etterhvert.

For å følge opp dette planlegger jeg å bruke min bullet journal, også kommer jeg til å – forhåpentligvis – oppdatere instagram. For meg vil denne utfordringen ha noen vanskelige dager – hvor jeg ikke regner med å få gjort noe, og det er de dagene jeg er på jobb. Når jeg er på jobb jobber jeg fra 07:00 – 21:30 og har en time hver vei i reisevei. Derfor blir fokus å klare 500 de dagene jeg ikke er på jobb, og hvis jeg klarer noe som helst i arbeidsdagen som ikke er jobb – så er jo det bare positivt.

For tidligere deltakere kommer jeg også til å prøve å oppdatere facebookgruppen Skrivelyst – Deltakere. Her kan alle tidligere deltakere- om det er Skrivelyst eller Skrivebua melde seg inn og delta i nanowrimo, få tips, triks, ideer og bare folk å snakke med. Kanskje man kan avtale vaffeltreff også?

Det er i alle fall mitt – noe hårete – oppdrag til meg selv. Kjører dere utfordringer til dere selv eller de rundt dere? Bli med på min da vell! Så oppdaterer og oppmuntrer vi hverandre! Vil du være med? Send oss en melding på facebook eller på skrivetreff@gmail.com så sender jeg deg link til google disk dokumentet jeg bruker!

Har ikke helt nådd dagens 500 ord, men jeg er jo jammen meg allerede på 409 ord! Og jeg tenker at det er en ganske så bra start, på en utfordring jeg egentlig ikke hadde tenkt til å starte før mandag!

– Helén

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.