Utfordring-Oppdatering

So far so good – ish.

20.08(520) – 21.08(652) – 22.08(503) – 23.08 – 24.08 – 25.08 (534) – Enda en lørdagsblogg og slik ser min uke ut! Det er altså to dager jeg ikke klarte å skrive – men nå er vi flere på utfordringen, så kanskje det at noen følger med på det jeg gjør , og at jeg kan se hva de gjør – utfordrer meg enda mer. Jeg har vært i «valpetåka» denne uka og har derfor ikke klart å bruke bullet-journal til å følge med på antall ord jeg skriver, men finner masse inspirasjon på pintrest på hvordan jeg kan lage en side hvor jeg kan følge med. Enn så lenge er det faktisk så mange inspirasjonskilder at jeg sliter med å velge! Har dere noen ideer?

Når det kommer til skrivingen så går det veldig dårlig med de sammenhengende tekstene, men jeg har mange usammenhengende tekster her og der. Det er da bedre enn ingenting er det ikke det? Inspirasjon kjenner jeg er veldig vanskelig når det er et lite loddent vesen som alltid følger med på alt jeg gjør – og som alltid vil ha oppmerksomhet. Ikke bare vil hun ha det men hun trenger det jo også! Ingen godt trent hund kommer jo av seg selv! Har dere hund? Klarte dere valpeperioden samtidig som dere skrev? Og i så fall – hvordan?

– Helén

2 kommentarer

  • Nina

    Valpen er jo bare aldeles nydelig, da! Og altså, du klarer deg jo greit i utfordringen så langt! Kjenner selv jeg har vært flink som har klart hver dag siden jeg meldte meg på, men det er neimen ikke like lett hver dag! Blir en del på romanprosjektet, men også en del bare vås når jeg føler jeg har for mye i tankene til å kunne sette meg ned med noe større xD

    • skrivelystinfo

      Takk! Utfordringen er jammen utfordrende! Haha! Noen dager er det utrolig vanskelig, og føler mye av det jeg skriver bare er vås!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.