Tid

Når passer det egentlig å skrive? Innimellom aldri, innimellom av og til, og noen ganger passer det kanskje i nesten en hel arbeidsdag. Med min turnus og mitt liv burde jeg egentlig få inn hvertfall 12 timer i Uka, sånn egentlig. Så var det hele den greia med skrivesperre og tusen andre ting man føler bør gjøres som ikke egentlig trengs å gjøres da. Noen ganger finner jeg faktisk meg selv rydde og vaske – for å ikke sette meg ned og skrive. Det er først da jeg skjønner st jeg kobber på feil prosjekt.

Hvis du ikke finner inspirasjon og ender opp med å prokrastinere tusen ganger – så trenger du faktisk et annet prosjekt å jobbe på, tenker i alle fall jeg!

Selv har jeg sikkert ørten tusen prosjekter på gang og selv da er det vanskelig å sette i gang, jeg kan tross alt bare sette meg i sofaen og spille Skyrim og ikke tenke? Jeg er ikke flink nok til å prioritere skrivingen, men kanskje jeg blir bedre med tiden? Og med dedikasjon? Nå som høsten er her er jeg blitt mye flinkere på å finne kos, på å finne ro. Kanskje det har noe med sunnmørsregnet, eller levende lys, men kanskje kommer skrivelysten også tilbake snart…

– Helén

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.