Skrivelyst 2019

I skrivende stund er klokka 22:30. I alle fall i min tidssone. Det er rart hvor fort tiden går når oppgaver skal leveres, eksamen skal forberedes, og neste års leir skal planlegges. Dagens veldig sene lørdagsblogg kommer fra Oxford, med en liten oppdatering om nettopp neste års leir.

I år har vi vært så heldige at vi har fått med oss et aldeles fantastisk team. Helle på markedsføring, Therese på helse, Mika på trivsel og Sandra på økonomi. Så har vi meg, Nina, som skal gjøre et forsøk på å holde det hele sammen.

Tilbake i september hadde vi første offisielle møte som nyinnsatt leirkomité. Videre har vi hatt to møter til, sist gang så sent som i går. Det betyr at planleggingen av neste års leir er godt i gang, og vi gleder oss veldig mye! Akkurat nå er det økonomi som står i fokus, og søknader om støtte til leiren skal sendes både hit og dit. I tillegg er de fleste av oss studenter, og går med det inn i hver vår eksamensperiode, så det er nok å finne på!

Neste års leir kommer til å foregå 1.-4. august, og vi gleder oss til å se igjen både gamle og nye fjes! Mer info vil komme etterhvert, og jeg tror det blir mye gøy å se frem til på leiren! Sett gjerne av datoene allerede, så åpner vi påmelding i februar!

~ Nina Lily

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.