Magiens mørke bakside; om en Journalistinteressert halv-fe

Essence of Magic
Kategori:
Forfatter:
Sjanger:
Published: 26.10.2019
My name is Ruby Guinevere Morgan. I'm half Fay, with healing powers and the ability to throw the occasional force field. When I left my home town to study journalism, I made a promise to my mum to stay hidden from the Harvesters hunting for magical blood--like mine. My first week at university, and I'm already about to break my promise.

Denne anmeldelsen er skrevet fra et leseeksemplar vi fikk sponset. Det har ikke påvirket vår vurdering av boka.

Boka følger halv-feen Ruby Morgan, der hun flytter fra moren og til en ny by for å studere journalistikk. Det å flytte til et nytt sted, starte på en ny skole, og skulle gjøre det bra på skolen er nok i seg selv, men Ruby må passe seg for mennesker som ikke vil henne vel. Magisk blod brukes nemlig i vår verden som rus – og magiske vesner jaktes på i høy skala, før de blir drept for blodet sitt. Det skjer mye spennende gjennom boka, og det er en fryd å følge både Ruby og vennene gjennom deres forsøk på å nøste opp i mysterier, holde seg og hverandre trygge, og ikke minst å komme seg gjennom skoleåret!

Boka er på engelsk, er utrolig spennende, og jeg gleder meg allerede til å lese neste – for å se hvordan historien utvikler seg videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rate this review

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.