Rått innblikk i sorg, følelser, tid og kjærlighet

Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake
Kategori:
Sjanger:
Forlag:
Hvordan går du videre når barnet ditt plutselig dør? Naja Maria Aidt forsøker å beskrive livet etterpå, og utforsker samtidig poesiens språk om sorg og kjærlighet.

Det er vanskelig å vite om jeg bør anbefale denne om du selv jobber med egen sorg, du kjenner deg selv best. Det er en ærlig bok om følelser, tid og kjærlighet. Aidt har brukt egne tekster og dagbokinnlegg og tillater oss innblikk i noe av det mest personlige i livet. Hennes egen sorg.

Jeg kjøpte boka på gardermoen, det er helt umulig for meg å unngå Tanum når jeg er der, og bestemte meg for å lese noe som kunne lære meg om andres tap og sorg. Det var et godt valg å vente med å lese boka til jeg kom hjem. Det ble en følelsesladd berg- og dalbane som jeg absolutt kan anbefale om du ønsker å føle. Om det er sannsynlig at jeg tar boka ned fra hylla er vanskelig å svare på. Du må være i et spesielt humør for å ta tiden til å føle på alt boka har å by deg. Det er absolutt verdt det, men jeg var fortsatt hoven i ansiktet morgenen etter. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rate this review

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.