Vondt i hjertet, bra for hodet og godt i sjela

Nei og Atter Nei
Kategori:
Forfatter:
Sjanger:
Published: 11.05.2017
Ingrid og Jan har vært gift i et kvart århundre og bor med to sønner i en villa på Nordstrand. Guttene er store nok til å regnes som voksne, men oppfører seg som hotellgjester. For Ingrid har både familielivet og læreryrket mistet glansen. Jan, derimot, får opprykk til avdelingsdirektør i departementet og blir overmannet av en ny og energisk giv. Og av den langt yngre rådgiveren Hanne, som er i ferd med å bli akterutseilt…

Vondt i hjertet og godt i sjela, er det nærmeste jeg kan si for å summere denne boka. « – Hva er vitsen med å slite og streve på skolen bare for å få seg en jobb og et hus og noen barn og så fortsette med å slite helt til man dør.» – skriver Nina Lykke.

Det er jo på mange måter sant, og på mange måter en god oppsummering. Ingrid, Jan og Hanne er de tre hovedpersonene, og vi følger oppsmuldringen av Ingrid og Jans ekteskap, samtidig som han møter og forelsker seg i Hanne – som er mer enn klar for å stifte ny familie. Det er vondt i hjertet å lese om alt Ingrid går gjennom, samtidig som det er så godt i sjela og se hvor sterk og standhaftig hun kommer seg gjennom utfordring etter utfordring.

Boka er flott for alle som syns kjernefamilien, psykisk helse og å overleve en personlig krise er spennende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rate this review

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.