Tøft og åpent om overlevelse, livet og kampen for egne følelser

Bestefars lange armer
Kategori:
Forfatter:
Forlag:
Silje Engbråtens diktsamling "Bestefars lange armer" forteller en rystende historie om overgrep. Men disse diktene handler om noe mer: De handler om å finne styrke til å komme videre. Og om at kjærlighet finnes, tross alt.

Jeg legger ved en trigger advarsel angående overgrep og selvskading her på starten, så du selv kan bestemme om denne diktboka er for deg.

En tøff og åpen diktsamling om å overleve og leve videre etter seksuelle overgrep. Mens jeg leser føler jeg at det hjalp dikteren å sette ord på følelsene sine, og håper det stemmer.
Boka er delt inn i seks deler, alle omtaler forskjellige stadier av livet og ens personlighet i kampen mot og for sine egne følelser og hendelser. 

En slik samling personlige dikt kan ikke bli dissekert. Vi kan ikke se på strofer, metaforer eller rytmer. En så personlig diktbok handler om hva forfatteren tillater oss å ta del i, hva vi får se. 

Å bruke ord som nydelig og vakkert i en slik bok blir helt feil, så når jeg skriver grusomt og vanskelig handler det om klumpen i magen jeg sitter igjen med. Jeg setter pris på alle mennesker som lar meg lese om deres liv, som lar oss ta en titt inn i deres verden, det er tøft å slippe oss inn. 

Jeg håper det kommer flere diktbøker fra Silje Engbråten senere! Du vant!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rate this review

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.