Styret 2019/2020

Styreleder
Helén Sporstøl Johansen

Helén er leder i organisasjonen Skrivelyst og elsker å jobbe i både
organisasjonen og sommerleiren. Hun tar gjerne på seg nattevakter på leir, elsker å lese, elsker å skrive og jobber mer enn hun egentlig burde, i alle fall i følge alle andre…? Helén bor i Drammen og har flere bokprosjekter påbegynt enn det som egentlig er sunt – i følge henne selv. På dagtid – utenfor superkostymet – jobber hun som lærer på en ungdomskole i Oslo.

Nestleder
Sandra Kristiansen

Snadde heter egentlig Sandra, men siden hun trakk det korteste strået, og i tillegg er fysisk allergisk mot det vanligste kallenavnet for Sandra, så ble det altså Snadde. Hun har skrevet så lenge hun kan huske (ikke at det har så mye å si for hun husker knapt hva hun hadde til frokost dagen før), og samler på notatbøker og bokprosjekter som andre samler på frimerker. Snadde bor i Drammen, og studerer for tiden bibliotek- og informasjonsvitenskap på OsloMet. 

Kasserer
Sandra Mari Miller

Sandra trakk det lengste strået og fikk beholde navnet sitt, som er topp da hun også er fysisk allergisk mot det vanligste kallenavnet for Sandra. Hun tar enkeltemner i astronomi og bedriftsøkonomi for å holde hjernen i gang, og leverer ellers pizza svært effektivt med bil. Hun blir gjerne venn med hunden din. Sandra leser for det meste bøker med tilnærmet hyggelig slutt, og har oppdaget lydbøkenes verden. Nevnte jeg at hun gjerne blir venn med hunden din?

Arrangøransvarlig
Nina Lily Nordskag Paureng

For øyeblikket opererer arrangørkomiteens leder fra Oxford, hvor hun finner den tiden hun kan mellom studiene til å drømme seg bort i en aldeles magisk by. Hun forsøker å holde seg i form ved å danse, i tillegg til at hun er aktiv i byens operamiljø. Hun synger i kor tre ganger i uka, og bruker ellers fritiden på å late som hun lærer seg spansk. Når det kommer til kreative skriblerier skriver hun for tiden noe fantasy for barn og ungdom, i tillegg til at hun drodler på noen sangtekster i ny og ne. Hun er leder for arrangørkomitéen for tredje gang, og gleder seg om mulig mer enn noen sinne til leir!

Styremedlem
Ida Katrine Presttun-Brekken

Livet til Ida består i stor grad av å komme på alle tingene hun skulle gjøre, men som hun har glemt. Det er heller ikke så uvanlig at hun spiller et eller annet videospill. Hun er lærer med en lidenskap for musikk og språk, til tross for at hun til tider ikke kan snakke i det hele tatt. Drømmen er å ha minst syv hunder, samt sjokolade tilgjengelig til enhver tid.

Styremedlem
Therese F. Opskar

Therese bor i Ålesund. Hun fant ut om Skrivelyst for to år siden og har vært engasjert i Skrivelyst siden. Therese elsker å lese, og leser i gjennomsnitt flere bøker i uken. Hun liker også å skrive og hun har en stor lidenskap for andre kreative aktiviteter som puslespill, maling og fargelegging.

Tillitsvalgt
Mika G. Espeland

Mika er 21 år og bor for øyeblikket i Porsgrunn. Interessefeltene strekker seg langt, og omfatter mange ulike typer tekst. Tegneserier, manga, romaner, noveller, teater, you name it! Mikas største lidenskap er rollespill, både tekstbasert, og ttrpgs, slik som D&D og Pathfinder. Det finnes mange ulike typer tekst, og Mika liker dem alle!