Arrangørkomitee 2019/2020

Leder
Nina Lily Nordskag Paureng

For øyeblikket opererer arrangørkomiteens leder fra Oxford, hvor hun finner den tiden hun kan mellom studiene til å drømme seg bort i en aldeles magisk by. Hun forsøker å holde seg i form ved å danse, i tillegg til at hun er aktiv i byens operamiljø. Hun synger i kor tre ganger i uka, og bruker ellers fritiden på å late som hun lærer seg spansk. Når det kommer til kreative skriblerier skriver hun for tiden noe fantasy for barn og ungdom, i tillegg til at hun drodler på noen sangtekster i ny og ne. Hun er leder for arrangørkomitéen for tredje gang, og gleder seg om mulig mer enn noen sinne til leir!

Nestleder
Sandra Kristiansen

Snadde heter egentlig Sandra, men siden hun trakk det korteste strået, og i tillegg er fysisk allergisk mot det vanligste kallenavnet for Sandra, så ble det altså Snadde. Hun har skrevet så lenge hun kan huske (ikke at det har så mye å si for hun husker knapt hva hun hadde til frokost dagen før), og samler på notatbøker og bokprosjekter som andre samler på frimerker. Snadde bor i Drammen, og studerer for tiden bibliotek- og informasjonsvitenskap på OsloMet. 

Medieansvarlig
Helén Sporstøl Johansen

Helén er leder i organisasjonen Skrivelyst og elsker å jobbe i både organisasjonen og sommerleiren. Hun tar gjerne på seg nattevakter på leir, elsker å lese, elsker å skrive og jobber mer enn hun egentlig burde, i alle fall i følge alle andre…? Helén bor i Drammen og har flere bokprosjekter påbegynt enn det som egentlig er sunt – i følge henne selv. På dagtid – utenfor superkostymet – jobber hun som lærer på en ungdomskole i Oslo.

Økonomiansvarlig 1
Sandra Mari Miller

Sandra trakk det lengste strået og fikk beholde navnet sitt, som er topp da hun også er fysisk allergisk mot det vanligste kallenavnet for Sandra. Hun tar enkeltemner i astronomi og bedriftsøkonomi for å holde hjernen i gang, og leverer ellers pizza svært effektivt med bil. Hun blir gjerne venn med hunden din. Sandra leser for det meste bøker med tilnærmet hyggelig slutt, og har oppdaget lydbøkenes verden. Nevnte jeg at hun gjerne blir venn med hunden din?

Økonomiansvarlig 2
Hedwig

Hedwig er litt som en drage, men istedenfor å samle på gull samler hun på kosedyr, nøkkelsnorer og hatter, hun elsker hatter. For tiden går Hedwig på IB linja i Kongsberg, men skulle helst bodd Tokyo eller London og skrevet. Hun skriver Fantasy og Sci-fi for ungdom, og når hun “ikke har tid” til dét, synger hun i kor, utøver heksekunst, eller strever med nok et cosplay prosjekt. På tross av dette skal hun skrive to bokserier på 30 bøker til sammen, så langt har hun skrevet 1.

Helseansvarlig
Therese F. Opskar

Therese bor i Ålesund. Hun fant ut om Skrivelyst for to år siden og har vært engasjert i Skrivelyst siden. Therese elsker å lese, og leser i gjennomsnitt flere bøker i uken. Hun liker også å skrive og hun har en stor lidenskap for andre kreative aktiviteter som puslespill, maling og fargelegging.

Kjøkkenansvarlig
Miriam Johanne Thornlia Paureng

Miriam Johanne er fra Lier, men bor for tiden i Oxford der hun studerer musikk. Hun elsker å lese selv om lesehastigheten ikke akkurat er den raskeste. På Skrivelyst har hun vært deltager i 3 år og er nå blitt kjøkkenansvarlig og ellers frivillig potet blant arrangørene. På fritida liker hun å danse Caledonian (Skotsk folkedans), synge i diverse kor, og drømme seg bort til fjerne skoger. Favorittbøker er Harry Potter, Ringenes Herre, og Ditt røde hår, Unn. Favorittserier er Sanctuary, Stargate SG1, CSI og Lewis. Til slutt så ønsker hun å kunne få kjøre med et pariserhjul i Paris.

Sekretær
Benni

Benni kommer egentlig fra ei bygd på Østlandet, men har tatt seg et år i Pasvikdalen for å bli friluftsmenneske. Der går mye av tida på å prøve å lære seg å strikke og leke turist, men det blir litt lesing i ny og ne. For tida er det mange bokidéer som svirrer rundt inni hodet og ingen som finner veien helt ned på papiret, men når de har gjort det har det stort sett gått i fantasy og dikt.