Sommerleir 2018

Skrivelyst sommerleir 2018 foregikk 2.-5. August, på Portåsen i Mjøndalen. Det året hadde vi mange spennende workshops, men mest spennende var nok besøket fra Mikkel Bugge!

Vi begynte leiren på torsdag med en morsom kubb-cup, før kveldsmat og masse sosialt på kvelden. Som vanlig hadde vi med oss masse brettspill som tok oss inn i de sene nattetimer.

Fredag var det duket for flere workshops og tilbakemeldingsgrupper, blant annet workshop med Mikkel Bugge. Mikkel Bugge debuterte med novellesamlingen Yttersider i 2007, før han i 2010 gav ut romanen Gå under jorda. Denne ble nominert til P2-lytternes romanpris og Ungdommens kritikerpris. Gå under jorda fikk også Havmannsprisen i 2011. I 2014 gav han ut novellesamlingen Tauet.

Lørdag var det tre nye spennende workshops, for ikke å glemme badingen som er blitt tradisjon. Vi avsluttet siste kvelden slik vi alltid gjør, med høytlesning av tekster, og fantastisk vaffelservering.

Arrangørene vil takke for en fantastisk leir, med masse godt vær, positive og kreative deltakere og tonnehvis med godt humør!