Styret 2022/23

Styreleder
Helén Sporstøl Johansen

Helén jobber litt for mye og litt for ofte, men elsker det! Hun tar gjerne på seg nattevakter på leir, elsker å lese, elsker å skrive og jobber mer enn hun egentlig burde, i alle fall i følge alle andre…? Helén bor i Drammen og har flere bokprosjekter påbegynt enn det som egentlig er sunt – i følge henne selv. På dagtid – utenfor superkostymet – jobber hun som miljøterapeut på bolig.

Nestleder
Therese Flisnes Opskar

Therese bor i Ålesund. Hun elsker å lese, og leser i gjennomsnitt flere bøker i uken. Hun liker også å skrive og hun har en stor lidenskap for andre kreative aktiviteter som puslespill, maling og fargelegging.

Kasserer
Sandra Mari Miller

Sandra er en uferdig roman
første kapittelet i en udefinert sjanger
blir det skrekk, krim, fantasy eller romanse?
Må inneholde hund, ørten flyttinger, flere jobber og en omskolering

Tillitsvalgt
Siril Madland Herikstad

Siril er sørlending og bor i Kristiansand. Hun er lærer på barnetrinnet og elsker å lese (både for barna på skolen og for seg selv). Siril liker like godt å lese som å skrive, og har mest erfaring i å skrive korte noveller. Hvis det ikke er en bok i fanget hennes, finner du ofte strikketøyet der. For det er helt umulig å gjøre bare en ting om gangen. Dette resulterer oftest i mange uferdige prosjekter og mange ideer.

Styremedlem
Nina Lily Nordskag Paureng

Etter flere år som leiransvarlig tar Nina et lite skritt tilbake mens hun fullfører studiene innen medisinsk vitenskap. Når det er sagt klarer hun ikke helt å holde seg unna, og er med både i styret, og som leirarrangør. Hun drømmer seg litt tilbake til Oxford hvor hun har bodd de siste årene, men stortrives som nyinnflyttet i Oslo. For tiden går mye energi til jobb, men det som er igjen av fritid brukes til noe skriving, litt foto, noe dans, en del sang, og ikke minst Skrivelyst. De kreative skribleriene glimrer kanskje mest med sitt fravær, men dukker opp i ny og ne! Stort sett i form av fantasy for barn og ungdom, noe filosofi, og noe lyrikk. Ellers er nok majoriteten av tekst produsert det siste året akademisk, noe som forhåpentligvis vil jevnes litt mer ut etterhvert som studiet er ferdig. Om du skulle sende henne melding har hun sannsynligvis glemt å svare, så det er helt innafor å mase. Eventuelt husker hun det på bussen, og er frustrert over å måtte svare på telefon, når hun aller helst sitter foran tastaturet.